Primiţi cu colindul ?

          Şcoala de Aplicaţie pentru Unităţi Sprijin de Luptă „General Eremia Grigorescu ” a fost ieri în sărbătoare. Un grup consistent de studenţi ai departamentului de Artă Teatrală de la Facultatea de Litere şi Arte din cadrul ULBS, conduşi de actorul şi (cadru didactic universitar) Florin Co şuleţ, de la Teatrul Naţional „Radu Stanca ” din Sibiu, au încântat personalul instituţiei cât şi pe copii acestora. Aceştia au oferit, cu talent şi sprijin instrumental un microrecital de colinde care, după intensitatea aplauzelor, s-au bucurat de un mare succes la public, confirmat şi de cuvintele de mulţumire ale comandantului Şcolii, col. Constantin Dobre.
         A sosit şi Moş Crăciun cel mult aşteptat şi iubit de copii personalului instituţiei, un moş care ştia multe despre ce au făcut cei mici, dar care, în schimbul unui cântec sau unei poezii, a aduc cadouri copiilor.
        Evenimentul se numară, printre cele care confirmă, mai ales în cazul instituţiei noastre, că armata are un cuvânt de spus nu numai în zona „armelor ”, ci şi în cea a mediului cultural sibian.

SĂRBĂTORI FERICITE!!!