Festivitatea de înmânare a diplomelor de absolvire a soldaţilor profesionişti .
Moment unic în viaţa tinerilor recruţi.

          A sosit momentul mult a ş teptat de către soldaţii profesionişti ce s-au preg ătit timp de aproximativ 4 luni în cadrul Centrului de Instruire pentru Artilerie Terestră şi Artilerie Antiaeriană “Ioan Vodă” din Sibiu .
         Vineri, 23 decembrie 2016, a avut loc festivitatea de înmânare a diplomelor de absolvire, un moment emoţionant având în vedere că acesta este primul pas în cariera lor militară. Cei aproximativ 270 de recruti au parcurs un modul de instruire individuală de bază, comun pentru toţi soldaţii din Armata României, axat pe pregătirea militară generală si tactică, în vederea formării deprinderilor individuale, necesare protectiei individuale, ducerii luptei şi mânuirii armamentului din dotare, după care au urmat un modul de instruire de specialitate, care constă in pregătirea specifică armei Artilerie şi specialităţii militare pe care soldaţii voluntari vor fi încadrati ulterior.
         Domnul colonel dr. Aurel Iacobescu, locţiitorul comandantului Şcolii de Aplicaţie pentru Unităţi Sprijin de Luptă “General Eremia Grigorescu” a felicitat absolvenţii şi le - a transmis mult succes în carieră şi putere de a depăşi toate provocările şi încercările de care vor avea parte în viitoarea activitate.