„ Ceremonia de prezentare a drapelului de luptă, steagului de identificare, cadrelor cu funcţii de conducere şi de înmânare a armamentului soldaţilor profesionişti din seria august 2016 ”
“SERVESC PATRIA!”

          Joi, 1 septembrie 2016, la Şcoala de Aplicaţie pentru Unităţi Sprijin de Luptă “General Eremia Grigorescu” a avut loc festivitatea de prezentare a drapelului de luptă, a steagului de identificare, a cadrelor cu funcţii de conducere si de înmânare a armamentului individual soldaţilor profesionişti din seria august 2016.
         Festivitatea a început cu introducerea in formaţie a drapelului de luptă, urmată de întâmpinarea comandantului şcolii, dl. col. Constantin Dobre. În continuare, comandantul Şcolii a prezentat cadrele cu funcţii de conducere din cadrul Şcolii de Aplicaţie pentru Unităţi Sprijin de Luptă “General Eremia Grigorescu”. Locţiitorul comandantului Şcolii, dl. col. dr. Georgel OPREAN, a prezentat in continuare cadrele cu funcţii de conducere din cadrul Centrului de Instruire pentru Artilerie Terestră şi Antiaeriană „Ioan Vodă”. A urmat scoaterea in fata formaţiei a drapelului de luptă, prezentarea acestuia, defilarea gărzii drapelului si prezentarea steagului de identificare a Centrului.
         În acelaşi cadru festiv, „ SERVESC PATRIA! ” a răsunat de 252 ori atunci când soldaţii profesionişti, seria august 2016, au primit armamentul individual de la comandanţii direcţi şi nemijlociţi.
         Festivitatea s-a încheiat cu defilarea centrului prin faţa drapelului de lupta si a comandantului centrului.