„Întâlnirea promoţiei August-1995”

 
             

         Sâmbătă, 21 octombrie 2015, la Şcoala de Aplicaţie pentru Unităţi Sprijin de Luptă „General Eremia Grigorescu”, absolvenţii Institutului Militar de Artilerie şi Geodezie „Ioan Vodă” Sibiu, armele artilerie terestră şi topogeodezie, promoţia „August-1995”, au participat la întâlnirea ocazionată de aniversarea a 20 de ani de la absolvire.
          Le-au fost alături cei care le-au îndrumat paşii în descoperirea tainelor acestor două arme, comandanţi, lectori şi profesori.
          Veniţi în număr foarte mare, participanţii au fost întâmpinaţi de către comandantul Şcolii de Aplicaţie pentru Unităţi Sprijin de Luptă „General Eremia Grigorescu”, dl. colonel prof. univ. dr. Alexandru RIZESCU. După adresarea cuvântului de bun venit şi realizarea fotografiilor de grup, comandantul şcolii a făcut o prezentare a instituţiei şi structurilor din subordine, aducând în atenţia participanţilor schimbările care au avut loc în cadrul instituţiei de la absolvire până în prezent.
         Întâlnirea colegială s-a finalizat cu o scurtă vizită a Şcolii de Aplicaţie pentru Unităţi Sprijin de Luptă „General Eremia Grigorescu”.