„ Festivitatea de prezentare a drapelului de luptă, a steagurilor de identificare, a cadrelor cu funcţii de conducere si de inmanare a armamentului individual soldatilor profesionisti din seria octombrie 2015 ” FESTIVITATEA ÎNCEPERII ANULUI DE ÎNVĂŢĂMÂNT 2015-2016”

 
              Miercuri, 14 octombrie 2015, la Scoala de Aplicatie pentru Unitati Sprijin de Lupta „ General Eremia Grigorescu ” , a avut loc festivitatea de prezentare a drapelului de luptă, a steagurilor de identificare, a cadrelor cu funcţii de conducere si de inmanare a armamentului individual soldatilor profesionisti din seria octombrie 2015.
              Festivitatea a debutat cu introducerea in formatie a drapelului de lupta, urmata de intampinarea comandantului scolii, dl. col.prof.univ.dr. Alexandru RIZESCU. Comandantul scolii a prezentat drapelul de luptă, cadrele militare si personalul civil contractual cu functii de conducere din cadrul Scolii de Aplicatie pentru Unitati de Sprijin de Lupta „ General Eremia Grigorescu ” si drapelul de identificare al institutiei. Comandantul Centrului de Instruire pentru Artilerie Terestra si Artilerie Antiaeriana „ Ioan Voda ” , dl. col.dr. Georgel OPREAN, a prezentat in fata formatiei drapelul de identificare a centrului si cadrele cu functii de conducere .
             Un moment emotionant pentru cea mai tanara generatie de soldati la constituit inmanarea armamentului individual de catre comandantii de baterii si de plutoane, care la indemnul „ In numele Patriei iti inmanez arma ” , ei au raspuns „ Servesc Patria ” .
              Festivitatea s-a incheiat cu defilarea cadrelor militare si a cursantilor prin fata drapelului de lupta si a comandantului scolii.