„ÎNTÂLNIREA PROMOŢIEI AUGUST-1985”

 
             Sâmbătă, 3 octombrie 2015, la Şcoala de Aplicaţie pentru Unităţi Sprijin de Luptă „General Eremia Grigorescu”, absolvenţii Şcolii Militare de Ofiţeri Activi de Artilerie „Ioan Vodă” Sibiu, armele artilerie terestră şi topogeodezie, promoţia „August-1985”, au participat la întâlnirea ocazionată de aniversarea de 30 de ani de la absolvire .
             Le-au fost alături cei care le-au îndrumat paşii în descoperirea tainelor acestor două arme, comandanţi, lectori şi profesori .
             Veniţi în număr foarte mare, participanţii au fost întâmpinaţi de către comandantul Şcolii de Aplicaţie pentru Unităţi Sprijin de Luptă „General Eremia Grigorescu”, dl. colonel prof. univ. dr. Alexandru RIZESCU. După adresarea cuvântului de bun venit şi realizarea fotografiilor de grup, comandantul şcolii a făcut o prezentare a instituţiei şi structurilor din subordine, aducând în atenţia participanţilor schimbările care au avut loc în cadrul instituţiei de la absolvire până în prezent.
            Şi, pentru a lăsa istoriei o mărturie a clipelor petrecute împreună din nou în această instituţie, reprezentanţii absolvenţilor au înmânat comandantul şcolii un însemn al recunoştinţei pentru cel care le-a fost mereu alături şi îi consideră „promoţia de suflet” .
             Întâlnirea colegială s-a finalizat cu o scurtă vizită a Şcolii de Aplicaţie pentru Unităţi Sprijin de Luptă „General Eremia Grigorescu” .