" Deschiderea seriei de instrucţie a soldaţiilor profesionişti seria –aprilie 2015”

„INSTRUIEŞTE-TE AŞA CUM VEI LUPTA”

              Luni, 20 aprilie 2015, la Şcoala de Aplicaţie pentru Unităţi Sprijin de Luptă „General Eremia Grigorescu” s-a desfăşurat ceremonia militară prilejuită de începerea seriei de instrucţie a soldaţilor profesionişti -aprilie 2015 .
              La eveniment au participat, prefectul judeţului Sibiu, domnul Ovidiu Ioan Sitterli, iar din partea Statului Major al Forţelor Terestre, a fost prezent locţiitorul şefului Instrucţiei şi Doctrinei, col. Iacob Dragoş, comandanţii instituţiilor din sistemul naţional de apărare, ordine publică şi siguranţă naţională din garnizoana Sibiu, spre a le fi alături şi a le ura mult succes în pregătire şi în cariera militară celor mai tineri soldaţi profesionişti din armele artilerie şi rachete, rachete şi artilerie antiaeriană. Festivitatea a debutat cu primirea comandantului şcolii de aplicaţie, col.prof.univ.dr. Alexandru Rizescu şi intonarea Imnului Naţional al României.
              După salutarea drapelului de luptă al unităţii şi trecerea în revistă a formaţiei, a urmat alocuţiunea comandantului Şcolii de Aplicaţie pentru Unităţi de Sprijin de Luptă „General Eremia Grigorescu” care, a enunţat obiectivele care trebuiesc atinse în acest an de instrucţie, manifestându-şi încrederea în forţa colectivului de cadre militare care trudesc în această instituţie emblematică a învăţământului militar românesc.
              Reprezentantul Statului Major al Forţelor Terestre, col. Iacob Dragoş, le-a urat mult succes în instruire iar pe perioada pregătiri sa dea dovadă de maturitate, profesionalism, disciplină şi spirit combativ pentru că numai astfel pot obţine rezultate bune şi foarte bune.
              Tinerilor soldaţi profesionişti le urăm succes în pregătire şi în cariera pe care au ales-o, oferindu-le la un loc satisfacţii, aprecieri dar şi privaţiuni, cu care este condimentată această carieră, pe cat de grea, pe atât de frumoasă.
              Festivitatea s-a încheiat cu defilarea militară a efectivelor şcolii.