„Seminarul de profil în arma Artilerie şi Rachete”

la Şcoala de Aplicaţie pentru Unităţi Sprijin de Luptă „General Eremia Grigorescu”

          În perioada 07-08.04.2015 la sediul Şcolii de Aplicaţie pentru Unităţi Sprijin de Luptă „General Eremia Grigorescu” Statul Major al Forţelor Terestre a organizat „Seminarul de profil în arma Artilerie şi Rachete”.
        La seminar a participat comandantul Brigăzi 8 LAROM, domnul gl.bg.dr. Stroea Adrian, comandantul Şcolii de Aplicaţie pentru Unităţi Sprijin de Luptă „General Eremia Grigorescu” domnul col.prof.univ.dr. Alexandru Rizescu, comandantul Centrului de Instruire pentru Artilerie Terestră şi Artilerie Antiaeriană „Ioan Vodă” col.dr. Oprean Georgel precum şi comandanţi de Regimente şi Batalioane de artilerie de pe teritoriu, Şcoala de Aplicaţie pentru Unităţi Sprijin de Luptă „General Eremia Grigorescu” reuşind să devină astfel, pentru două zile, prin importanţa conferită de cei prezenţi centrul de greutate al artileriei terestre.
        Prezentările şi dezbaterile care au avut loc pe timpul seminarului au vizat realizările, disfuncţionalităţile şi direcţiile de acţiune pentru Artileria Terestră precum şi modalităţile de armonizare a cadrului normativ specific, necesar pentru a răspunde cerinţelor instruirii.