CONVOCAREA DE SPECIALITATE A RESPONSABILILOR CU ACTIVITATEA DE INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE DIN FORŢELE TERESTRE
          În data de 19 martie 2015, la Şcoala de Aplicaţie pentru Unităţi Sprijin de Luptă „General Eremia Grigorescu” din Sibiu s-a desfăşurat Convocarea de specialitate a responsabililor cu activitatea de informare şi relaţii publice din Forţele Terestre.
            La aceasta convocare au participat şefii microstructurilor de informare şi relaţii publice, ofiţerii de relaţii publice numiţi, sau prin cumul, redactorii şefi ai publicaţiilor şi redacţiilor radio/tv din structurile subordonate Statului Major al Forţelor Terestre.
            Activitatea a fost deschisa de comandantul Şcolii de Aplicaţie pentru Unităţi Sprijin de Luptă „General Eremia Grigorescu”, domnul col.prof.univ.dr. Alexandru Rizescu care a prezentat şcoala, structurile din compunere şi subordine, totodată urându-le bun venit ofiţerilor de informare şi relaţii publice din Statul Major al Forţelor Terestre.
            La convocare a mai participat ca invitat de seama, domnul gl.mr.dr. Ion Ungureanu care a transmis mesajul şefului Statului Major General referitor la activitatea desfăşurată de ofiţerii de relaţii publice din Forţele Terestre.